Filosofia CircleTime

Home / Programul / Filosofia CircleTime

Filosofia CircleTime

La CircleTimeRomania ne dorim să asigurăm un mediu stimulant, vesel şi sigur pentru copilul dumneavoastră.

Copiii sunt încurajaţi să se joace, să exploreze, să descopere lucruri noi împreună si să înveţe într-o atmosferă unde se simt incluşi, în siguranţă şi apreciaţi.

Suntem onoraţi că ne-aţi ales să devenim o parte din ziua copilului dumneavoastră, ne place acest lucru şi ne dorim ca el să se bucure de timpul petrecut aici, cu noi, la CircleTimeRomania.

Circle Time este locul in care copiii nostri stau impreuna, intr-un cerc, in care se desfasoara activitati distractive care implica intregul grup, inclusiv profesorul.

La noi, Circle Time include educatia de baza si cunostintele de limba engleza. Procesul de invatare cuprinde zilele saptamanii, lunile anului, numerele, vremea, cifrele, culorile si formele. Acest proces devine mai avansat, in functie de varsta copiilor.

Clirce Time poate fi un moment de relaxare pentru copii, cand profesorul le va citi o poveste, le va preda un cantec sau ii va invata sa foloseasca instrumente muzicale simple.

Circle Time ii invata pe copii sa vorbeasca despre viata lor, despre diferite obiecte, despre notiunile de „corect” si „gresit”, sau despre cum sa vorbeasca cu altii, ori sa-si respecte profesorul si colegii.

Comments are closed.